Dostava in plačilo blaga

DOSTAVA

Naročeno blago dostavimo s paketno dostavo Pošte Slovenije.

Strošek dostave za vsa naročila sistem izračunan na podlagi teže ob zaključku naročila. Izračunan znesek je fiksen. Kupcu se ne zaračunava nobenih drugih dodatnih stroškov. Izjema so naročila ki predstavljajo ''majhna naročila''. Gre za naročila v vrednosti pod 20.00€. V tem primeru se zaračuna dodatnih 1.00€ kot strošek pakiranja. Ta strošek je izpisan v košarici pred zaključkom in potrditvijo naročila. Strošek izračunan v košarici je dokončen.

Po dogovoru lahko stranka naročeno blago osebno prevzame na lokaciji vrtnega centra FT. V tem primeru se ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov, samo cena artikla.

Paketna dostava velja samo na področju Republike Slovenije. Na tem območju ne obstajajo nobene omejitve. 

DODATKI

Pri manjših naročilih strošek dostave in pakiranja predstavlja sorazmerno velik delež zato pri znesku manjšem od 20.00€ zaračunavamo dodaten strošek 1.00€.

PLAČILO

Plačilo kupnine lahko poravnate ob prevzemu ''Plačilo po povzetju'', ali po predračunu z nakazilom na naš TRR. Pri osebnem prevzemu lahko plačilo poravnate v vrtnem centru.

Pri plačilu po povzetju nastanejo stroški plačila položnice za prevzem blaga, ki jo zaračuna Pošta Slovenije, po veljavnem ceniku. Informativne cenike si lahko ogledate na spletnem naslovu: Informativni ceniki Pošte Slovenije. Pri tej vrsti plačila boste kupnino poravnali pri samem prevzemu paketa.

Pri nakazilu na TRR velja samo predplačilo po predračunu ki vam ga predhodno potrdimo. Plačilo na TRR ni možno po prevzemu.