Za izbiro artiklov se sprehajate med kategorijami artiklov. Za vnos artikla v košarico kliknete na gumb ''V košarico''

Če želite naročiti večjo količino se šteje toliko izdelkov koliko krat kliknete na gumb ''V košarico'' ali pa ročno spremenite količino. Nekateri izdelki imajo opcijske funkcije, recimo da so različne barve in od vas zahtevajo da izberete najprej v tem primeru barvo in nato kliknete gumb ''V košarico''.

Kjerkoli se na strani nahajate lahko spremljate svojo košarico v zgodnjem desnem kotu spletne trgovine. Košarica se nahaja desno od iskalnika. S klikom na gumb košarice se vam odpre podrobnejši opis košarice, kjer so razvidni vnešeni artikli, količina, cene stopnja DDV, znesek DDV, cena brez DDV in morebitni dodatki (dodatek za majhno naročilo - dodatek za naročila pod 20.00€). V košarici v tem trenutku še manjka prikaz stroška dostave/poštnine.

Če želite takoj videti sproti strošek dostave/poštnine morate klikniti na gumb ''Poglej košarico'' in v spodnjem delu vnesete podatke v podmeniju ''Izbira dostave''.

V košarici lahko tudi brišete izdelke, spreminjate količino, vnesete morebitne kode za popust.

Ko ste košarico dokončno napolnili in uredili kliknete gumb ''Nakup'' ali '' Na blagajno''. V naslednjem koraku vas bo sistem prosil da se registrirate, prijavite z že obstoječimi podatki, ali pa da naročilo zaključite kot gost. 

Za katerokoli opcijo se boste odločili vas bo sistem vodil v 6 korakih.

Korak št. 1: Registracija, prijava ali nadaljevanje kot gost, brez potrebne registracije

Korak št. 2: Vpišete lastne kontaktne  podatke. Če je naslov za dostavo enak obkljukate opcijo da je naslov dostave enak in preskočite korak 3

Korak št. 3: Vpišete kontaktne podatke kam dostavimo naročeno blago.

Korak št. 4: Izberete način dostave. Izberete lahko paketno dostavo po pošti ali lasten prevzem v vrtnem centru.

Korak št. 5: Izberete način plačila. Lahko izbirate med plačilom po povzetju ali plačilo po predračunu na TRR.

Korak št. 6: Prikaže se vam končni izračun v predogled. V tem koraku še naročilo ni dokončno in se lahko vedno vrnete na prvi korak ali nazaj v košarico ali zaprete naročilo brez vsakršnih obveznosti. V tem koraku z gumbom na ''Potrdite naročilo'' naročilo oddate in se zavežete k nakupu in plačilu..